Laat ik mij eerst even voorstellen

Bianca Prins, eigenaresse van De Etiket Garage.

Nou zult u denken Etiket Garage….ja omdat mijn werkplek begon in de garage, geweldig toch! Zo is mijn bedrijfje en de naam ontstaan. Omdat wij ook  een koeriersbedrijf hebben, en de garage steeds vol stond met pakketten met onleesbare etiketten, zag daar mijn kans om daar verandering in te brengen!

Ik heb heel wat uiteenlopende opleidingen gedaan, de eerste opleiding was aan de MAS Agrarische school : ” De groenschool” in s’- Hertogen Bosch, richting  bloemsierkunst/ bloementeelt, plus extra vakken zoals lassen en automonteur.

Na de opleiding ben ik nog een jaar naar de K.M.BO gegaan.
Ik heb een opleiding interieur timmeren gevolgd omdat ik gefascineerd was van hout, een levend product wat fijn te bewerken was.

Ook heb ik een opleiding gedaan in Duitsland (1976) als Airbrusher, heb in de jaren heel veel ervaring opgedaan en veel opdrachten uitgevoerd.
Ik gaf cursussen privé, en heb les gegeven voor een Duits bedrijf aan nagelstylistes. (Als er een leuke opdracht voorbij komt beoefen ik nog steeds het airbrushen uit met grote passie.)

Een opleiding  tattoeren heb ik gevolgd. En heb ik Spanje mijn eigen shopje gehad.(4 jaar).

Jaren later heb ik een opleiding gevolgd als autohersteller en spuiter, dat sloot goed aan bij het airbrushen en had een hele grote wens om een bedrijf te beginnen en om al deze vaardigheden te combineren. 

Mijn grote passie is design. Iets ontwerpen en dan uitvoeren tot dat het werkelijk tot een volledig product is gemaakt. Een idee omzetten tot iets bruikbaars. Hierdoor is De Etiket Garage ontstaan!