Voorbedrukt lintpakket

Voorbedrukte linten pakket, speciaal voor bruiloften en jubileums.

Deze prachtige bedrukte linten zijn voor op de tafel bij het bruids- of jubileumpaar. Zij die extra aandacht verdienen aan een mooi gedekte tafel, met bloemen, een plaatskaartje, een prachtige menukaart, servetten met een bedrukt lintje die speciaal zijn aangepast aan het tafellint.

De meest voorkomende teksten zijn; Mr & Mrs, Just Merried, of de ( nieuwe) achternaam van het paar, de datum en aangevuld met symbolen van bubbelende champagne glazen, hartjes of duifjes. U kunt alles combineren maar wens. De servet lintjes worden er bij aangepast.

Voor het bruids- of jubileumpaar zijn de servetlintjes altijd gratis!
U kunt een voorbedrukt pakket voor een bruiloft of jubileum bestellen. Bij de bestelling, de kleur van het lint en het aantal gasten doorgeven!

Wat zit er in een pakket:

  • Een bedrukt tafellint:  2 meter lang. Met een keuze van de kleur van het lint, en de teksten en eventueel de symbolen.
  • Servet lintjes bedrukt: voor alle gasten, plus twee voor het bruids- of jubileumpaar.

Vul het aanvraag formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om een passend voorstel te maken. Liever direct contact? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0611283737. Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 t/m 18:00!