Voorbedrukte etiketrollen

Deze etiketrollen zijn voorbedrukt met een mooie gekleurde achtergrond. Hieronder ziet u  een paar voorbeelden. Er kunnen natuurlijk veel meer achtergronden worden bedrukt in full color maar dan naar eigen idee.

Enkele leuke Ideeën wat u op een etiket kan laten zetten:

  • Foto`s 
  • Thema`s
  • Logo
  • Reclame of boodschap

Misschien heeft u zelf een idee voor een speciale gelegenheid voor de achtergrond. Bijvoorbeeld voor een geboorte, een bruiloft, een jubileum of wat dan voor gelegenheid. Neem gerust contact met me op en bespreek het met mij, ik help u graag met uw idee en ontwerp!

Over de achtergrond van de voorbedrukte etiketten kan een extra tekst of afbeelding toegevoegd worden met folie.

Folie wordt het meest bedrukt met een speciale folie machine.

Bent u niet in het bezit van een sticker- folie machine (Argox) en u zou ook graag een eigen etiket met een extra accent met folie willen laten bedrukken, kunt u uw ontwerp laten samenstellen door eerst een etiket zelf te ontwerpen.  Om een extra folie aan de etiketten toe te voegen kunt u dit alleen doorgeven via het contactformulier

De folie kan dan alleen maar in 1 kleur bedrukt worden, in de kleuren;  goud, zilver, rood metallic, en blauw metallic. De kosten van de extra folie zijn € 7,50,- per rol ( 100 st) op de voorbedrukte etiketrollen!

Voor nu zijn deze voorbedrukte etiketrollen alleen per 100 etiketten te koop. Deze etiketten worden geleverd in een praktische dispenser box. De dispenser box krijgt u er natuurlijk gratis bij!

 

 

Al onze ontwerpen zijn beschermd en geregistreerd bij ICTRecht-disclaimergenerator.

Voorbedrukte etiketten

Etiketrol: Baby jongen

10.00 incl. btw

Voorbedrukte etiketten

Etiketrol: Bruiloft/ Jubileum

10.00 incl. btw

Voorbedrukte etiketten

Etiketrol baby meisje

10.00 incl. btw

Voorbedrukte etiketten

Adres etiketten

15.00 incl. btw